Imagine

De toekomst van duurzaamheid na 2050

Design

Your imagineer heeft een event voor 150 personen georganiseerd van Rijkswaterstaat, de installatiebranche en diverse andere uiteenlopende organisaties zoals Volvo, Heineken, ANWB en Veilig Verkeer Nederland. Door middel van workshops en exeriences werd duurzaamheid voorbij 2050 gevisualiseerd en gesimuleerd. We werkten voor deze opdracht met top facilitator Frans Scheepens . Het event was uitverkocht. Bezoekers moesten de toekomst van hele specifieke thema’s zoals smart mobility of clean air voor zich kunnen zien en deze kunnen ontwerpen en ‘prototypen’ in workshops.

Fly

De dag leverde vier presentaties van droomwerelden op, met elk hun eigen thema, zoals Vakmanschap en Saamhorigheid. Uiteindelijk heeft dit tot één brief geleid met 10 beloftes aan de toekomstige cliënt van SGL. Dit wordt als input gebruikt voor het strategisch meerjarenplan van de organisatie.

Quote “Dit was een hele bijzondere sessie, anders dan alle anderen die we hebben gehad. Heel knap en bijzonder hoe jullie in staat waren om boven water te krijgen waar ons gedeelde verlangen ligt en dit ook nog eens te vertalen naar een visie waar wij als volledig MT achter staan en voor willen gaan.”

d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec