NL Reset – Young water-professionals ontwerpen de toekomst

Imagine

De toekomst van duurzaamheid na 2050

Design

Your imagineer heeft een event voor 150 personen georganiseerd van Rijkswaterstaat, de installatiebranche en diverse andere uiteenlopende organisaties zoals Volvo, Heineken, ANWB en Veilig Verkeer Nederland. Door middel van workshops en exeriences werd duurzaamheid voorbij 2050 gevisualiseerd en gesimuleerd. We werkten voor deze opdracht met top facilitator Frans Scheepens . Het event was uitverkocht. Bezoekers moesten de toekomst van hele specifieke thema’s zoals smart mobility of clean air voor zich kunnen zien en deze kunnen ontwerpen en ‘prototypen’ in workshops.

Fly

Er zijn 10 fantastische, uiteenlopende provincies ontworpen. De essenties van de ontwerpen zijn door Rijkswaterstaat en Topsector Water verder opgepakt. Het was voor Your Imagineer en de deelnemers één van de tofste events van dat jaar!

Een korte terugblik: https://www.youtube.com/watch?v=Ez2jNWWIQHg&t=3s

“Dit was één van de tofste events van dit jaar! Wát een energie, inspiratie en creativiteit. Vooral de Haka aan het einde was een ervaring om nooit te vergeten”

d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec