Imagine

De toekomst van duurzaamheid na 2050

Design

Your imagineer heeft een event voor 150 personen georganiseerd van Rijkswaterstaat, de installatiebranche en diverse andere uiteenlopende organisaties zoals Volvo, Heineken, ANWB en Veilig Verkeer Nederland. Door middel van workshops en exeriences werd duurzaamheid voorbij 2050 gevisualiseerd en gesimuleerd. We werkten voor deze opdracht met top facilitator Frans Scheepens . Het event was uitverkocht. Bezoekers moesten de toekomst van hele specifieke thema’s zoals smart mobility of clean air voor zich kunnen zien en deze kunnen ontwerpen en ‘prototypen’ in workshops.

Fly

Rijkswaterstaat heeft op vijf inhoudelijke thema’s stappen kunnen zetten. Een van de sessies heeft bijgedragen aan nieuwe doelstellingen op het gebied van circulaire economie voor Nederland. Een andere sessie heeft bijgedragen aan een ontwikkeling om van bagger en slib grondstoffen te maken voor de bouw. Uit de deelnemers van het event is een groep sustainable leaders geselecteerd én gecoacht die tot op de dag van vandaag nog samenwerken aan de meest baanbrekende projecten op het gebied van innovatie in duurzaamheid.

Touchpoints

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=QaUYABguiT4&feature=youtu.be

In Virtual Reality een duurzaam huis van de toekomst (2050), dat volledig ingericht met de meest geavanceerde en baanbrekende technologieën voor duurzaamheid en circulariteit:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.vizeye.thinkbeyond&hl=nl

Zelf energie opwekken en met die energie een selfie maken. Door middel van een Energy floor met silent disco.

Quote “Ik heb al heel veel duurzaamheids-events meegemaakt, maar dít was er één van totaal andere orde. Vooral het samen brengen van niet voor de hand liggende partijen was een zeer bijzondere en inzicht gevende ervaring”

d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec