Over ons

Elke dag de wereld een beetje mooier...

Wat doen we?

Your Imagineer ontwerpt en faciliteert vernieuwing. Wij zijn hét bureau voor strategische, menselijke en klantgerichte innovatie. Dit doen we door middel van workshops, trainingen en trajecten.

Voor wie zijn wij er?

Iedere branche kan een goede dosis imagineering gebruiken om mee te gaan met de tijd. We zien dat momenteel voornamelijk non-profit organisaties zoals verenigingen, onderwijsinstellingen, goede doelen, (semi)overheid en zorginstellingen gebruik maken van imagineering.

Onze ‘Why’ Elke dag de wereld een beetje mooier

Onze ‘Why’, elke dag de wereld een beetje mooier, is ons kompas bij alles wat we bij Your Imagineer doen. We leven, werken en ondernemen vanuit de overtuiging dat iedereen invloed kan uitoefenen op zijn of haar omgeving en deze mooier kan maken. Door klanten te helpen hun dromen te visualiseren, concretiseren én uit te voeren, dragen wij ons steentje bij. En wanneer deze organisaties vanuit hún ‘why’ gaan leven en handelen, maken ook zij op hun beurt de wereld een beetje mooier.

Plan nu jouw eigen droomsessie in

Word een magneet voor jouw doelgroep ...

Imagineering is een combinatie van IMAGINATION (verbeelding) en ENGINEERING (techniek). Ooit door Walt Disney bedacht, om de belevingswaarde van zijn parken en concepten te vergroten. Inmiddels is imagineering niet meer weg te denken uit de pretparken- en evenementen industrie, waar directeuren imagineering oftewel CIO’s – Chief Imagination Officers - worden aangesteld om de beleving vanuit elk perspectief vorm te geven en te borgen. En de imagineer? Die komen we op steeds meer plekken tegen.

Met imagineering versterk je de band met je doelgroep, of dit nu leden, klanten, medewerkers of deelnemers zijn. Ook met simpele acties of een beperkt budget kun je al met imagineering aan de slag!

Samen sterk voor jongeren...

Samen met onze klanten hebben wij een al een mooi bedrag geïnvesteerd in de jongeren.

Your Imagineer wil elke dag de wereld een beetje mooier maken. Want, vele kleine stapjes maken samen een grote sprong. Daarom participeert Your Imagineer in de Credo beweging. En daar zijn we super trots op. Met oog voor die ene die het niet meer ziet zitten, bieden Credo Huizen een veilig (t)huis voor dakloze jongeren. In deze huizen kunnen de jongeren weer tot bloei komen en worden ze geholpen om, vanuit hun unieke talenten, weer mee te doen in onze maatschappij.

Samenwerken met Your imagineer biedt een unieke kans om samen met ons én Credo Huis het leven van de jongeren duurzaam te verbeteren door ze een veilig en liefdevol Credo (t)Huis te bieden. En samenwerken betekent voor ons ook concreet bijdragen. In hart en daad. Daarom bieden wij in onze offertes onze relaties altijd een keuze: het reguliere uurtarief of het Credo tarief. Het Credo tarief kent een maatschappelijke opslag van één euro per uur. Kies je als klant van Your Imagineer voor het Credo tarief, dan verdubbelen wij die maatschappelijke bijdrage aan het Credo Huis. Samen investeren wij zo in een mooie toekomst voor jongeren in onze regio

d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec