Diensten

Workshops & Trainingen

“We gaan niet praten of leren over beleving… we gaan het ervaren!”

Concreet aan de slag met vernieuwing? Onze workshops en trainingen bieden tal van mogelijkheden om imagineering als geheel of onderdelen ervan eigen te maken. Onze workshops zijn dynamisch en we gebruiken veel interactieve en creatieve werkvormen en technieken. We leveren altijd maatwerk, dit is een greep uit ons assortiment:

Aanmelden

Droomsessie

Tijdens onze veel geboekte droomsessie van één of twee dagdelen helpen we jou(w team) een uitdaging te tackelen die om out of the box denken vraagt. We gaan samen op zoek naar oplossingen waarbij we de verbeeldingskracht, ervaring én creativiteit van de groep maximaal benutten. De dag is inspirerend en geeft energie. Het resultaat is altijd bruikbaar en implementeerbaar.

Inleven in je doelgroep

Workshop

Empathie is een competentie die enorm helpt je te verplaatsen in je doelgroep. Dit zorgt ervoor dat je je aanbod veel beter kunt afstemmen op wat er werkelijk speelt en leeft bij jouw doelgroep. We maken workshops op maat, waarbij jouw vraag of uitdaging centraal staat. Voorbeelden van workshops die we geven zijn:

Customer Journey Mapping
Leer hoe je samen met de klant de klantreis vormgeeft

De Medewerker-experience
Een simulatie: ervaar zelf wat jouw medewerker beleeft

De Klant-experience
Een simulatie: ervaar zelf wat jouw klant beleeft

Ontwikkel empathie
Leer empathie te gebruiken om je klant écht te begrijpen

Ontwikkelen skills & waarden

Workshop

Wil je (met je team) een bepaalde competentie ontwikkelen, die je helpt de beleving van je doelgroep te vergroten? Wij helpen je de vaardigheden te ontwikkelen die jou in staat stellen op een innovatieve manier te werken. Ook hier kunnen we een maatwerk programma aanbieden. Voorbeelden van onze workshops zijn:

Authenticiteit
Leer hoe je authenticiteit inzet om uniek en onderscheidend te zijn

Empathie
Leer empathie te gebruiken om je klant écht te begrijpen

Storytelling
Leer hoe je mensen raakt met jouw verhaal

Strategie sessies

Met Kick-offs

Wil je je team het jaar inspirerend laten beginnen? Of samen op zoek gaan naar een visie of strategie? We organiseren sprankelende sessies voor jou op maat. Dit zijn voorbeelden van sessies die wij kunnen verzorgen:

Kick-off
Een inspirerende aftrap voor een nieuw project, team of jaar.

Vision quests
Als groep een gezamenlijke missie, visie of droom visualiseren en uitwerken.

Strategische sessies
Vorm de basis en bepaal uitgangspunten voor jouw strategisch (meerjaren) plan.

Ontwikkel empathie
Leer empathie te gebruiken om je klant écht te begrijpen

Ontwikkelen of verbeteren

Training

Leren door te doen! Moet er een product, proces of dienst ontwikkeld of verbeterd worden? Samen gaan we hiermee aan de slag. We werken met de principes van design thinking en maken de trainingen op maat, waardoor je met onze hulp een belangrijke stap zet in de ontwikkeling van jouw product, dienst of proces. Je leert meteen de methodiek, zodat je deze in de toekomst kunt blijven toepassen.

Experience Design
Ontwerp een unieke beleving voor je doelgroep

Service Design
Ontwerp een uniek serviceconcept voor je doelgroep

“Je kunt beter afgewezen worden om wie je wel bent, dan geaccepteerd worden om wie je niet bent”

Vernieuwingstrajecten

Wat doen we?

Onze maatwerk trajecten zijn gericht op menselijke innovatie en vernieuwing. Dit zijn nadrukkelijk geen zware verandertrajecten, JUIST NIET! Wij zijn van mening dat ‘veranderen’ impliceert dat iets niet goed is en dit dus anders moet. Bij ons ligt de focus op wat wel goed is, wat inspireert en wat mensen intrinsiek beweegt om in actie te komen. Want dit is het ware goud dat reeds aanwezig is in de organisatie, dat wil je toch opgraven! Onze trajecten zijn erop gericht een organisatie of team van binnen uit te laten opbloeien. Wij werken mee in de organisatie die als het ware in verwachting is van inspiratie, ideeën en wensen. We begeleiden betrokkenen bij het zelf vormgeven van de vernieuwing, bijvoorbeeld van producten, diensten of de totale organisatie. Dit zorgt ervoor dat ook na ons vertrek de vernieuwing in de organisatie verankerd blijft.

Aanmelden

Sessie-ontwerp & moderators

Wat doen we?

Maak van jouw bijeenkomst een beleving die men niet snel vergeet! Ook voor een ervaren moderator, dagvoorzitter of facilitator van bijeenkomsten kun je terecht bij Your Imagineer. Het Your Imagineer netwerk beschikt over zeer ervaren facilitators die zowel kleine als grootschalige (meerdaagse) bijeenkomsten kunnen ontwerpen en begeleiden. Ook complexe uitdagingen kunnen worden opgepakt of events zoals challenges en hackathons. Neem contact op met Your Imagineer voor meer informatie.

Aanmelden
d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec