De Imagineers

De Imagineers...

Your Imagineer is een netwerk van professionals met een imagineers-hart. Werken met Your Imagineer betekent werken met facilitators, coaches, trainers en creatievelingen met elk hun eigen expertise. Ze zijn allemaal in staat om impact te maken. Per opdracht wordt gekeken wie het beste bij de klant en diens vraag past voor het allerbeste resultaat.

Loes Borger + -

Als innovatiecoach begeleidt Loes haar klanten bij hun zoektocht naar vernieuwing en innovatie. Loes heeft haar eigen kijk op de wereld, wat haar anders maakt en een ├ęchte pionier.

 

Loes is oprichter van Your Imagineer en ambassadeur voor het vak imagineering. In 2008 is zij afgestudeerd als marketeer/imagineer aan de Breda University. Ze heeft inmiddels 12 jaar ervaring met vernieuwing in zowel overheid, non-profit als het brede MKB. Als innovatiecoach helpt Loes ondernemers en begeleidt zij hen in hun zoektocht naar vernieuwing en innovatie. In 2017 startte zij als zelfstandig ondernemer. Loes heeft haar eigen kijk op de wereld, wat haar anders maakt en een ├ęchte pionier. Ze ziet imagineering als haar middel om de wereld een beetje mooier te maken. Loes woont samen met haar dochter en twee katten, doet fanatiek aan fitness en geniet in haar vrije tijd vooral van leuke dingen doen met haar kleine meid, vrienden en familie.

loes-yi

Marlinde van Hedel + -

Marlinde organiseert sprankelende bijeenkomsten gericht op verbinding. Ze ondersteunt met haar team ook in teamontwikkeling. Heb je een uitdaging waar verbinding nodig is? Dan is Marlinde de absolute aanrader om hierbij in te zetten.

Suzan Lindhout + -

Suzan is een ervaren facilitator en expert in experience design en strategische innovatie. Zij heeft een schatkist aan werkvormen en kwaliteiten. Haar sessies en trajecten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit.

Lara Klaassen + -

Lara is strateeg en een fantastische board-room adviseur, dankzij haar jarenlange ervaring als directeur in diverse organisaties. Lara is een pionier en sociaal innovator, met een extra liefde voor natuur en duurzaamheid.

Frans Scheepens + -

Frans is ontwerper van verandering. Hij is een topklasse facilitator voor bijeenkomsten en trajecten en beschikt over een indrukwekkend arsenaal aan werkvormen en technieken, zowel online als offline.

Ruben Reehorst + -

Ruben is een creatieve geest en conceptueel denker. Hij is in staat om de essentie van verhalen te vangen in zowel tekst als beeld.

Interesse? Neem contact op!

d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec